Bejanka Flokstra

Bejanka Flokstra

Hallo, ik ben Bejanka Flokstra, woon in Rolde en ben sinds januari 2002 werkzaam bij De Tinne. In januari van dat jaar, een half jaar voor de opening, ben ik begonnen met huisbezoeken, begeleidingsplannen opstellen, team samenstellen etc. Eerst in de functie van zorgcoördinator en na een aantal jaren in de functie van meewerkend teamleider.

Wat De Tinne een leuke werkplek maakt? Dat zijn voor mij een heleboel punten, maar de belangrijkste zijn de bewoners waaraan ik zorg en begeleiding mag bieden, de kleinschaligheid waarin dit mogelijk is, de korte lijnen in de samenwerking met mijn collega’s, ouders, verwanten en andere disciplines, de huiselijke en ontspannen sfeer en het samen blijven kijken naar de mogelijkheden om zoveel mogelijk aan de wensen van de bewoners te voldoen.

Wat mij kenmerkt? Dat is mijn passie en gedrevenheid voor dit werk. Ik probeer altijd het beste eruit te halen voor zowel de bewoners als het team. De combinatie van meewerken op de groep en het coachen en ondersteunen van het team vind ik geweldig, en het maakt dat ik weet wat er speelt bij de bewoners en in het team, zodat we samen de beste acties kunnen uitzetten waar nodig.

In mijn vrije tijd maak ik poppen en seizoentafelfiguren van vilt, ga ik graag de natuur in om een wandeling te maken en zoek ik regelmatig de gezelligheid van familie en vrienden op.