Beste mensen die de bewoners van De Tinne een warm hart toedragen!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubsupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. Natuurlijk doet ook Stichting De Tinne mee aan de Rabo Clubsupport actie.

Stemmen: Van maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september 2023 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging of stichting. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep: Het is voor Stichting de Tinne belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo veel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor aanschaf van middelen om het wonen op de Tinne te verbeteren en aangenamer te maken. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie, vrienden, buren en collega’s stemmen geven aan De Tinne tijdens de Rabo Clubsupport van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Stemmen kan vanaf 4 september door:

  • in te loggen in de Rabo-app op uw smartphone. U komt dan op Overzicht en u klikt vervolgens op de knop “Service”. Dan bij “Zelf regelen” naar “Lidmaatschap” en u komt op “Clubsupport”.
  • in te loggen op de Rabobank website https://www.rabobank.nl/particulieren/ . U komt dan op het blad Overzicht en door te klikken op de knop `Service’ , vervolgens `Lidmaatschap’ en daarna `Rabo ClubSupport’.

U bent nu op Rabo Clubsupport site en met de button “Stem nu” ziet u alle deelnemende organisaties.

Bij zoeken toetst u “Tinne” in en u ziet dan het onderstaande:

De Tinne      Zorg

En u kunt nu uw stem uitbrengen op De Tinne door het vakje aan te klikken.

Ben je wel klant, maar nog geen lid van Rabobank? Lid worden is gratis én heel makkelijk. Ga om lid te worden in de Rabo App of via Internetbankieren naar ‘Lidmaatschap’. Wat het kost? Niets, slechts een paar seconden van je tijd. Daarna kun je stemmen op de maatschappelijke bestedingsdoelen van de deelnemende clubs aan de Rabo ClubSupport stemcampagne.

De 8 bewoners bedanken u alvast vriendelijk voor de uitgebrachte stem op Stichting De Tinne!!!