Bestuur en medewerkers van De Tinne

De medewerkers

Adriana van Ravenzwaaij

Adriana van Ravenzwaaij

Ik ben Adriana van Ravenzwaaij, 50 jaar, getrouwd, 3 kinderen.

Ik werk bij de Tinne sinds oktober 2020. Ik ben een nuchtere vrouw met een goed gevoel voor humor. Ik ben rustig e...Lees verder

Adriana van Ravenzwaaij

Adriana van Ravenzwaaij

Ik ben Adriana van Ravenzwaaij, 50 jaar, getrouwd, 3 kinderen.

Ik werk bij de Tinne sinds oktober 2020. Ik ben een nuchtere vrouw met een goed gevoel voor humor. Ik ben rustig en redelijk stressbestendig. Mijn ervaring in de zorg was niet heel groot toen ik begon te werken bij de Tinne. Ik was hiervoor met name begeleider voor mensen met psychische problemen die vastliepen in het structuur houden in de ADL.  Vanaf het moment dat ik bij de Tinne binnen kwam’ heb ik mij heel erg thuis gevoeld. Het warme welkom van collega’s en bewoners heeft het voor mij heel gemakkelijk gemaakt om te kunnen zijn wie ik ben.  Wat voor mij belangrijk is dat iedereen mens is en met evenveel respect behandeld dient te worden. Ik heb gemerkt dat dit bij de Tinne heel normaal is.  Er is veel ruimte voor allerlei gevoelens en emoties maar het grootste deel van de dag staat de humor voorop. Er wordt veel gelachen en gekkigheid gemaakt. Natuurlijk is er ook ruimte voor serieuze zaken als dit nodig is. De balans hierin is wat mij enorm aanspreekt. Toen het bestuur in oktober 2021 met het voorstel kwam om zelf het werkgeverschap over te nemen van de trans om zo de zorg betaalbaar te houden heb ik geen moment getwijfeld om bij de Tinne te blijven werken. En ik ben toen gevraagd of ik de functie van zorg coördinator wel wilde vervullen. Ik heb hier eerst even over nagedacht maar ik heb daarop volmondig ja gezegd omdat ik de uitdaging wel aan wilde gaan. Samen met het team, zorgen wij voor een zoveel mogelijk thuis klimaat voor onze 8 bewoners. Waarin er ruimte is voor elk individu die zich kan ontwikkelen op zijn of haar niveau. De regie zoveel mogelijk bij onze bewoners behouden wordt met ondersteuning van een klein hecht team.

Kim

Kim

Ik ben Kim en ik ben 24 jaar oud en ik woon ik Veendam samen met mijn vriend. Ik werk al 3 jaar met plezier op de Tinne. Ik ben op de Tinne komen werken, omdat het kleinschalige mi...Lees verder

Kim

Kim

Ik ben Kim en ik ben 24 jaar oud en ik woon ik Veendam samen met mijn vriend. Ik werk al 3 jaar met plezier op de Tinne. Ik ben op de Tinne komen werken, omdat het kleinschalige mij heel erg aantrok en dat de ouders betrokken zijn. Een dag op de Tinne is nooit saai en geen dag is het zelfde.

Bejanka Flokstra

Bejanka Flokstra

Hallo, ik ben Bejanka Flokstra, woon in Rolde en ben sinds januari 2002 werkzaam bij De Tinne. In januari van dat jaar, een half jaar voor de opening, ben ik begonnen met huisbezoe...Lees verder

Bejanka Flokstra

Bejanka Flokstra

Hallo, ik ben Bejanka Flokstra, woon in Rolde en ben sinds januari 2002 werkzaam bij De Tinne. In januari van dat jaar, een half jaar voor de opening, ben ik begonnen met huisbezoeken, begeleidingsplannen opstellen, team samenstellen etc. Eerst in de functie van zorgcoördinator en na een aantal jaren in de functie van meewerkend teamleider.

Wat De Tinne een leuke werkplek maakt? Dat zijn voor mij een heleboel punten, maar de belangrijkste zijn de bewoners waaraan ik zorg en begeleiding mag bieden, de kleinschaligheid waarin dit mogelijk is, de korte lijnen in de samenwerking met mijn collega’s, ouders, verwanten en andere disciplines, de huiselijke en ontspannen sfeer en het samen blijven kijken naar de mogelijkheden om zoveel mogelijk aan de wensen van de bewoners te voldoen.

Wat mij kenmerkt? Dat is mijn passie en gedrevenheid voor dit werk. Ik probeer altijd het beste eruit te halen voor zowel de bewoners als het team. De combinatie van meewerken op de groep en het coachen en ondersteunen van het team vind ik geweldig, en het maakt dat ik weet wat er speelt bij de bewoners en in het team, zodat we samen de beste acties kunnen uitzetten waar nodig.

In mijn vrije tijd maak ik poppen en seizoentafelfiguren van vilt, ga ik graag de natuur in om een wandeling te maken en zoek ik regelmatig de gezelligheid van familie en vrienden op.

Wil je informatie ontvangen, een vraag stellen of donateur worden?